Ben jij financieel klaar voor de toekomst? Doe de test!

Ben jij financieel klaar voor de toekomst? Doe de test!

Ben jij financieel fit en klaar voor de toekomst? Deze financiële fitcheck geeft aan de hand van 15 vragen een inschatting hoe financieel gezond je bent, inclusief tips, tricks en leeraanbevelingen. 

Ben jij financieel fit en klaar voor de toekomst? Het is handig en zelfs belangrijk om te weten waar je staat op het gebied van financiën en of je klaar bent voor de uitdagingen die de toekomst kan brengen. 

Deze financiële fitcheck geeft aan de hand van 15 vragen een inschatting hoe financieel gezond je bent. Je score is een indicatie van hoeveel risico je loopt op financiële problemen. Je krijgt vervolgens concrete tips, afgestemd op het resultaat van de check, waarmee jij je financiële gezondheid nu en voor de toekomst kunt verbeteren!

Doel van de scan

Door het beantwoorden van deze vragen, ontdek je waar je goed scoort en waar er ruimte is voor verbetering. Ook ontvang praktische tips om je financiële gezondheid nog verder te verbeteren. 

Duur en studiebelasting

De scan 'Ben jij financieel klaar voor de toekomst?' duurt ongeveer 5 tot 10 minuten.

Doelgroep en vooropleiding

Deze online scan is geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is (zijn/haar) financiële gezondheid. Advies vooropleiding: geen vooropleiding of kennisniveau nodig. 

Opbouw van de scan en aantal modules

De scan bestaat uit 1 module en is opgebouwd uit 15 vragen. Elke vraag in deze test heeft vijf antwoordmogelijkheden.  

Eindresultaat scan

De rapportage aan het einde van de scan adviseert je over jouw financiële gezondheid en aanbevolen vervolg trainingen. 

Aanpassingsvermogen
Anticiperen
Toekomstvisie
Zelfinzicht