Generatie ooit genoeg? Zoeken naar grenzen binnen een generatie vol mogelijkheden

Generatie ooit genoeg? Zoeken naar grenzen binnen een generatie vol mogelijkheden

Ontdek alles over de Generatie Z; een generatie die dromen waar kan maken. Maar wat is de keerzijde hiervan? 

Hoe richt jij je leven in? Wil je een bomvolle agenda of juist meer momenten van rust? Wat is jouw droombaan? Vind je het ook moeilijk kiezen uit die eindeloze hoeveelheid mogelijkheden? Heb jij het gevoel dat je soms wordt geleefd?

Herkenbaar? Voor ons wel. We worden bestempeld als een generatie die, met de juiste instelling en een klein beetje geluk, dromen waar kan maken. De wereld ligt aan onze voeten. We hebben zelf regie over ons leven en het geluk dat we ervaren. Toch? De keerzijde hiervan is niet verrassend: de torenhoge verwachtingen eisen hun tol en burn-outs liggen op de loer.

Hoe gaan wij om met zulke vragen? En wanneer is onze grens bereikt? Wij weten het ook niet. Maar we zijn wel heel benieuwd naar hoe onze generatiegenoten dit ervaren. Daarom vroegen wij hen dat. Om er daarna een luisterboek over te maken. Niet om te vertellen hoe het moet. Wel om te inspireren en om een verhelderende kijk te geven in het hoofd van onze generatie. Is het ooit genoeg voor een generatie die alles te kiezen heeft?