Adobe Premiere Pro 2024

Online cursus Adobe Premiere Pro 2024

Ben je klaar om je videobewerking naar een hoger niveau te tillen? Wij presenteren dé online cursus Premiere Pro, zorgvuldig samengesteld en gegeven door Martijn van Weeghel! Word expert in videobewerking met Adobe Premiere Pro.

Introductie

Word expert in videobewerking met Adobe Premiere Pro. Van basis tot geavanceerd; voor beginners en professionals. Duik in ruim 9 uur videomateriaal, 114 lessen en maak binnen de kortste keren zelf de meest indrukwekkende video's.

Ben je klaar om je videobewerking naar een hoger niveau te tillen? Wij presenteren dé online cursus Premiere Pro, zorgvuldig samengesteld en gegeven door Martijn van Weeghel!

Doel van de cursus

Adobe Premiere Pro is een toonaangevend videobewerkingsprogramma dat wordt gebruikt door zowel hobbyisten als professionals over de hele wereld. Het is een krachtig hulpmiddel waarmee je een breed scala aan videoproducties kunt creëren. Of je nu werkt aan korte social media clips, uitgebreide documentaires, boeiende bedrijfspresentaties, sfeervolle muziekvideo’s of cinematische filmprojecten,

Premiere Pro biedt de tools en flexibiliteit om je visie tot leven te brengen. Daarnaast is het programma uitermate geschikt voor het maken van video’s met speciale effecten, animaties en overgangen. Dankzij de integratie met andere Adobe-producten, zoals After Effects en Photoshop, zijn de mogelijkheden werkelijk eindeloos. In deze cursus leer je hoe je het maximale uit Premiere Pro haalt voor al deze verschillende videoformaten, zodat je voor elk project het gewenste resultaat kunt bereiken.

Wat kan je of ken je na de cursus

  • Het maken van professionele video’s.
  • Het toepassen van kleurcorrectie en grading.
  • Social media content maken.
  • Werken met tekst en ondertiteling.

Duur en studiebelasting

De cursus Premiere Pro duurt ongeveer 9 uur. Wil je het maximale rendement uit je e-learning halen, gebruik dan de downloads en het oefenmateriaal bij de cursus. De totale studiebelasting bedraagt ruim 12 uur.

Doelgroep en vooropleiding

  • Creatievelingen die zelf mooie video’s willen maken
  • Media professionals die veelzijdiger willen worden
  • Mensen met een interesse in videografie
  • Mensen die hun ideeën tot leven willen leren brengen

Vaardigheden

Door het volgen van deze cursus werk je aan de volgende vaardigheden: Professionele videoproductie, kleurcorrectie, audioproductie, animatie

Lesmaterialen

De cursus Premiere Pro bestaat uit verschillende e-learning objecten

Opbouw van de cursus

Deze cursus is opgebouwd uit diverse e-learning objecten en bevat tevens aanvullend oefenmateriaal.

Aantal modules

Deze cursus bestaat uit 12 modules. 

Toetsing

De cursus Premiere Pro wordt niet afgesloten met een eindtoets. De opdrachten zijn voor eigen gebruik en worden niet nagekeken door je docent.

Certificaat

Als je de hele cursus hebt voltooid, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard op LinkedIn of op een ander loopbaanportal zoals At Monday plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!

Creativiteit
Informatie-analyse