Hoe kunnen senioren geld verdienen met internet

Online cursus Hoe kunnen senioren geld verdienen met internet

De cursus 'Hoe kunnen senioren geld verdienen met internet' is speciaal ontworpen om senioren te helpen bij het verdienen van geld via het internet. Het doel van de cursus is om senioren te laten zien dat het nooit te laat is om nieuwe vaardigheden te leren en een inkomen te verdienen.

De cursus 'Hoe kunnen senioren geld verdienen met internet' is speciaal ontworpen om senioren te helpen bij het verdienen van geld via het internet. Het doel van de cursus is om senioren te laten zien dat het nooit te laat is om nieuwe vaardigheden te leren en een inkomen te verdienen.

De cursus behandelt verschillende onderwerpen, waaronder het vinden van een online bedrijfsidee, het opzetten van een website, affiliate marketing, productcreatie, en het verkopen van diensten. De cursus is ontworpen om stap voor stap te worden gevolgd, zodat senioren de kans krijgen om in hun eigen tempo te leren.

Doel van de cursus

Het doel van de cursus ‘Hoe kunnen senioren geld verdienen met internet’ is om senioren te leren hoe ze geld kunnen verdienen met behulp van het internet. Veel senioren hebben namelijk beperkte mogelijkheden om aan werk te komen en kunnen daarom wel wat extra inkomsten gebruiken. De cursus richt zich op verschillende manieren waarop senioren geld kunnen verdienen, zoals affiliate marketing, productcreatie, en het verkopen van diensten. Ook worden best practices en andere ideeën voor online bedrijven besproken, zodat senioren een weloverwogen keuze kunnen maken over welke methode het beste bij hen past. Het uiteindelijke doel van de cursus is om senioren in staat te stellen hun financiële situatie te verbeteren en meer financiële zekerheid te bieden.

Wat kan je of ken je na de cursus

  • Opzetten van de basis

  • Genereren van websitebezoekers

  • Productiecreatie

  • Praktische tips voor online geld verdienen

Duur en studiebelasting

De cursus 'Hoe kunnen senioren geld verdienen met internet' duurt ongeveer 1 uur.

Doelgroep en vooropleiding

De cursus 'Hoe kunnen senioren geld verdienen met internet' is geschikt voor senioren die willen leren hoe ze online geld kunnen verdienen, maar nog weinig ervaring hebben met computers en het internet. De cursus is ook geschikt voor senioren die al enige ervaring hebben met computers en het internet, maar meer willen leren over online geld verdienen. Advies vooropleiding: MBO2

Vaardigheden

Door het volgen van deze cursus leer je verschillende vaardigheden die relevant zijn voor het opzetten van een succesvol online bedrijf als senior. Enkele van deze vaardigheden zijn: Identificatie van lucratieve online businessideeën, productcreatie en -marketing, affiliate marketing

Lesmaterialen

De cursus 'Hoe kunnen senioren geld verdienen met internet' bestaat uit: Videocollege, tussentijdse vragen 

Opbouw van de cursus

Deze cursus is opgebouwd uit diverse e-learning leerobjecten en bevat tevens aanvullend oefenmateriaal. Aan het einde van de cursus is er geen eindtoets. 

Aantal modules

Deze cursus bestaat uit 1 module. 

Toetsing

De cursus 'Hoe kunnen senioren geld verdienen met internet' wordt niet afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de cursus, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard op LinkedIn of op een ander loopbaanportal zoals At Monday plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!