Zo schrijf je goede content voor LinkedIn!

Online cursus Zo schrijf je goede content voor LinkedIn!

In deze cursus leer je hoe je goede content schrijft voor LinkedIn. Hoe schrijf je pakkende teksten? Wat voor content kun je allemaal plaatsen? Wat is personal branding en hoe pas je dat toe in je content? En waarom zou je überhaupt content delen op LinkedIn? In deze cursus krijg je antwoorden op deze vragen en ga je zelf creatief aan de slag met het schrijven van jouw content voor LinkedIn!

Introductie

Welkom bij de cursus "Zo schrijf je goede content voor LinkedIn!" In deze cursus ga je leren hoe je goede content schrijft voor LinkedIn. Dat is namelijk voor veel mensen namelijk nog niet zo makkelijk. Hoe schrijf je pakkende teksten? Wat voor content kun je allemaal plaatsen? Wat is personal branding en hoe pas je dat toe in je content? En waarom zou je überhaupt content delen op LinkedIn? In deze cursus krijg je antwoorden op deze vragen en ga je zelf creatief aan de slag met het schrijven van jouw content voor LinkedIn!

HET recept voor succesvolle LinkedIn content leer je hier!

De cursus is speciaal samengesteld voor mensen die aan de slag willen met het actief delen van content op LinkedIn. 

Doel van de cursus 

In deze online cursus leer je hoe je goede content schrijft voor LinkedIn, waarom content delen zo belangrijk is, welke vormen van content er zijn binnen LinkedIn en hoe je personal branding kunt toepassen in je berichten. Het doel van de cursus is om jouw schrijfvaardigheden te vergroten en inspiratie te geven voor het boosten van jouw tijdlijn en LinkedIn activiteiten en en je daar de juiste handvatten voor te geven. Of je nou persoonlijk succes wilt of zakelijk je kennis- en contentdeling wilt laten groeien... deze cursus is voor iedereen die een pro wilt worden in het schrijven van LinkedIn content.

Wat kan je of ken je na de cursus

  • Waarom content delen op LinkedIn belangrijk is 

  • Welke vormen van content je kunt delen op LinkedIn
  • Welke vormen van content het beste werken op LinkedIn
  • Hoe je een contentstrategie opzet
  • Hoe je de inhoud van je contenstrategie en berichten vormgeeft
  • Welke praktische contenttips je kunt toepassen op LinkedIn
  • Hoe je kunt spelen met je woorden op LinkedIn
  • Hoe je goed gebruik maakt van hashtags en @-mentions op LinkedIn
  • Hoe je content kunt reposten of hergebruiken

Duur en studiebelasting

De cursus "Zo schrijf je goede content voor LinkedIn!" duurt ongeveer 5 uur. Wil je het maximale rendement uit je e-learning halen, pak dan je eigen LinkedIn account erbij en volg de stappen en opdrachten uit de cursus. De totale studiebelasting bedraagt 7 uur.

Doelgroep en vooropleiding

Deze online cursus is geschikt voor iedereen die zijn persoonlijke en/of zakelijke kansen wil benutten door middel van LinkedIn. Voor deze cursus is geen niveau vereist, maar we adviseren een van deze vooropleidingen: Havo/VWO, MBO of MBO+. 

Vaardigheden

Door het volgen van deze cursus werk je aan de volgende vaardigheden: zelfinzicht, creativiteit, sociale media, content creatie, personal branding, schriftelijke vaardigheid, overtuigingskracht en zelfinzicht.

Lesmaterialen

De cursus "Zo schrijf je goede content voor LinkedIn!" bestaat uit zowel theorie als praktische opdrachten.

Opbouw van de cursus

Deze cursus is opgebouwd uit diverse e-learning leerobjecten en bevat tevens praktische opdrachten.

Aantal modules

Deze cursus bestaat uit 9 modules (hoofdstukken) . 

Toetsing

De cursus "Zo schrijf je goede content voor LinkedIn!" bevat praktische opdrachten die je zelf kunt uitvoeren om gelijk jouw LinkedIn netwerk te verbeteren.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard op LinkedIn of op een ander loopbaanportal zoals At Monday plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!

Aanpassingsvermogen
Ambitie
Creativiteit
Overtuigingskracht
Schriftelijke vaardigheid
Zelfinzicht