De kracht van Facebook Messenger

Online cursus De kracht van Facebook Messenger

Facebook Messenger heeft marketeers de vrijheid gegeven hun doelgroep te bereiken en te groeien binnen Facebook maar ook de websites die Facebook apps ondersteunen.
Deze cursus helpt jou als ondernemer om een bot op te zetten.

Facebook Messenger heeft marketeers de vrijheid gegeven hun doelgroep te bereiken en te groeien binnen Facebook maar ook de websites die Facebook apps ondersteunen.
In deze cursus ga je een kijk nemen in hoe Facebook Messenger nu precies werkt en de functionaliteiten ervan ontdekken. Hierbij gaan we voornamelijk kijken naar chatbots. Hoe krijg je meer publiek door het gebruik van bots, leer de do's en don'ts en ontdek hoe je traffic kwalificeert. Ook ga je kijken welke opties je hebt om je eigen bot op te zetten.

Doel van de cursus

In de online training 'De kracht van Facebook Messenger’ leer je hoe je met jouw onderneming je doelgroep beter kan bereiken en behouden, waardoor jouw onderneming groeit in bekendheid. Binnen dit onderwerp focussen we ons voornamelijk op Facebook chatbots en de voordelen hiervan. 

Wat kan je of ken je na de cursus

  • Diepe kijk op Messenger bots

  • Meer publiek krijgen door bots

  • Je traffic kwalificeren

  • Je eigen bot bouten

  • Facebookmarketing

Duur en studiebelasting

De cursus 'De kracht van Facebook Messenger' duurt ongeveer 4 uur. De totale studiebelasting bedraagt 6 uur.

Doelgroep en vooropleiding

Deze online cursus is geschikt voor ondernemers, marketeers.  Advies vooropleiding: MBO2

Vaardigheden

Door het volgen van deze cursus werk je aan de volgende vaardigheden: Online marketing. Targeting, Analyseren, Onderzoeken, Leren.

Lesmaterialen

De cursus 'De kracht van Facebook Messenger' bestaat uit: Videocollege, tussentijdse vragen, audioboek: ‘Vind ik leuk! Facebookmarketing’.

Opbouw van de cursus

Deze cursus is opgebouwd uit diverse e-learning leerobjecten en bevat tevens aanvullend oefenmateriaal. Aan het einde van de cursus is er geen eindtoets. 

Aantal modules

Deze cursus bestaat uit 1 module. 

Toetsing

De cursus 'De kracht van Facebook Messenger' wordt niet afgesloten met een eindtoets. Wel zijn er verschillende tussentijdse vragen

Certificaat

Als je slaagt voor de cursus, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard op LinkedIn of op een ander loopbaanportal zoals At Monday plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!

Klantgerichtheid