Timemanagement

Online cursus Timemanagement

Deze cursus gaat over het managen van tijd. Je leert hoe je je tijd zo efficiënt mogelijk in kunt delen. 

Deadlines, tijdnood, stress om dingen die je eergisteren al af had moeten hebben. Iedereen heeft ermee te maken. Heb jij ook een prioriteitenlijst die intussen zo lang is dat alles één grote prioriteit lijkt? Loop je ook steeds in de val van zelfoverschatting en word je daarop vervolgens afgerekend? 'Timemanagement' is het toverwoord, maar graag wel op zo'n manier dat het je niet nog meer tijd gaat kosten! Met deze online training 'Timemanagement' weet je wat je wel of niet te doen staat!

Doel van de cursus

In de online cursus 'Timemanagement' leer je om je tijd zo efficiënt mogelijk in te delen. 

Wat kan of ken je na de cursus

  • Kennis van de oorzaken van tijdnood (obstakels en valkuilen).
  • Kennis van de mogelijkheden om meer te doen in minder tijd.
  • Beter prioriteiten stellen.
  • Efficiënter je tijd indelen.

Duur en studiebelasting

De e-learning 'Timemanagement' duurt ongeveer 3 uur. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. De totale studiebelasting bedraagt 4 uur.

Doelgroep en vooropleiding

Deze e-learning is bestemd voor iedereen die behoefte heeft aan een praktische methode om op het werk of in de privésituatie beter met zijn of haar tijd om te gaan. Advies vooropleiding: MBO2

Vaardigheden

Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende vaardigheden en beroepscompetenties (op MBO-niveau): Beslissen en activiteiten initiëren, Analyseren, Onderzoeken, Creëren en innoveren, Plannen en organiseren, Omgaan met verandering en aanpassen, Met druk en tegenslag omgaan.

Lesmaterialen

De cursus 'Timemanagement' bestaat uit: een e-learning met audio- en videofragmenten, een instructie werkplanning opstellen, een evaluatieformulier tijdsbesteding, praktische oefeningen en een verwijzing naar (met audiofragment) het audioboek 'Expert tips voor moeiteloos werken'. 

Opbouw van de cursus

Deze cursus is opgebouwd uit diverse e-learning leerobjecten en bevat tevens aanvullend oefenmateriaal. Aan het einde van de cursus is er een eindtoets. 

Aantal modules

Deze cursus bestaat uit 3 modules. 

Toetsing

De online cursus 'Timemanagement' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard op LinkedIn of op een ander loopbaanportal zoals At Monday plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!