Adobe Photoshop cc 2022

Online cursus Adobe Photoshop cc 2022

In de cursus Photoshop CC 2022 leer je hoe makkelijk het is om foto's aan te passen. Je leert stap voor stap de basisbeginselen van het aanpassen van profielfoto's en productfoto's. 

In de cursus Photoshop CC 2022 leer je hoe makkelijk het is om foto's aan te passen. Je leert stap voor stap de basisbeginselen van het aanpassen van profielfoto's en productfoto's. 

Photoshop is de meest gebruikte software voor beeldbewerking ter wereld. Het wordt door vrijwel ieder bedrijf gebruikt om afbeeldingen voor hun webpagina er zo goed mogelijk uit te laten zien. Daarnaast wordt het door veel particulieren gebruikt voor uiteenlopende doeleinden. Met slechte foto’s maak je een slechte eerste indruk. Deze cursus helpt je om het niet zo ver te laten komen.

Deze cursus vergroot jouw beroepsspecifieke vaardigheden en vergroot jouw zelfbeeld. De cursus is geschikt voor ondernemers, mensen die een carrièreswitch wensen, mensen die professionele ambities hebben, of professioneel werkzaam zijn binnen het thema ICT.

Wat kan je of ken je na de cursus

Na het volgen van deze cursus ben je in staat om zelf beelden te bewerken.

Duur en studiebelasting

De cursus 'Adobe Photoshop' duurt ongeveer 16 uur. De totale studiebelasting bedraagt 20 uur.

Doelgroep en vooropleiding

Deze Photoshopcursus is geschikt voor iedereen die Adobe Photoshop wil kunnen gebruiken om foto’s en afbeeldingen te bewerken voor websites, drukwerk of presentaties. Heb je nog nooit met Photoshop gewerkt? Dan kun je gewoon deelnemen aan deze training. Je leert snel wat je met Photoshop kunt en waarom dit zo’n populair programma is. Advies vooropleiding: MBO2

Vaardigheden

Door het volgen van deze cursus werk je aan de volgende vaardigheden: Bewerken van foto's. 

Lesmaterialen

De cursus 'Adobe Photoshop' bestaat uit: Video's, instructies en tips. 

Opbouw van de cursus

Deze cursus is opgebouwd uit diverse e-learning leerobjecten, instructies en tips.

Aantal modules

Deze cursus bestaat uit 7 modules. 

Certificaat

Na het succesvol afronden van deze cursus ontvang je een gewaarmerkt bewijs van afronding. 

Tip: Bewaar je bewijs van afronding bij je (LinkedIn) profiel, At Monday Talentcard®, portfolio of online CV. Zo raak je het nooit meer kwijt en toon je bovendien aan iedereen jouw ambitie en talent.