Stembureautraining 2021 Uitgebreide versie

Online cursus Stembureautraining 2021 Uitgebreide versie

Deze online cursus is de meest uitgebreide versie met echt alles wat je moet weten als stembureaulid en maakt deel uit van het thema juridisch & recht.

De online 'Stembureautraining 2021, uitgebreide versie' is bestemd voor leden van het stembureau die betrokken zijn bij landelijk georganiseerde verkiezingen in het voorjaar van 2021. Voor gemeentelijke diensten kan deze online training geleverd worden op basis van een offerte.

De online 'Stembureautraining 2021, uitgebreide versie' behandelt de meest recente regelgeving en instructies die officieel gelden voor personen die door de gemeente zijn benoemd tot lid van een stembureau. De training bestaat uit 3 modules. De eerste module gaat over de taken en verantwoordelijkheden van het stembureaulid. In een tweede module wordt aandacht besteed aan stemvrijheid en het het stemgeheim. De derde en laatste module wordt gewijd aan de toelating tot de stemming. Alle modules worden afgesloten met een toets. De toets bij de derde module geldt als eindtoets.

Duur

De e-learning 'Stembureautraining 2021' voor stembureauleden duurt ongeveer 45 minuten.

Doelgroep

De e-learning 'Stembureautraining 2021' is bestemd voor stembureauleden.

Lesmaterialen

De cursus 'Stembureautraining 2021 - ' bestaat uit:

  • VideoColleges
  • E-books

Toetsing

De cursus 'Stembureautraining 2021 - ' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat.